MasterChef Türkiye’de Mehmet Şefin gözyaşları. 22 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu. MasterChef Türkiye’de Uğur difkaliye oldu mu?

MasterChef Türkiye’de Mehmet Şefin gözyaşları. 22 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu. MasterChef Türkiye’de Uğur difkaliye oldu mu?
MasterChef  Türkiye’de dün gece eleme heyecanı vardı. Oynanan son dokunulmazlık oyunundan sonra  bir kişi yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Türkiye’de Uğur difkaliye oldu mu. 22 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu. MasterChef Türkiye’de duygusal veda…

Ünlü şeflerin sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 22 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme gecesinin heyecanı yaşanırken eleme oyunu öncesi haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Son 9'a kalan yarışmacılar dün eleme oyununda tüm hünerlerini sergiledi. Mavi ve kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyununda Azerbaycan yemekleri yaptı.

MasterChef Türkiye’de Uğur difkaliye oldu mu. 22 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu. MasterChef Türkiye’de duygusal veda. İşte, MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar…

yenicag-masterchef4-039.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

MasterChef Türkiye 2020'de haftanın son dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı. Bu sonucun ardından Mavi Takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı.

yenicag-masterchef8-015.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Emir oldu. Bu oyun sonrasında ise Mavi Takım diğer eleme adayı için oylama yaptı.

yenicag-masterchef9-018.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 

MasterChef Türkiye'de eleme gecesinin heyecanı yaşanırken Ayyüce ve Uğur'dan sonra haftanın 3. eleme adayı belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynayan mavi takım yarışmacıları kullandıkları oylarla eleme adayını Sefa olarak belirledi.

yenicag-masterchef5-031.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE BU HAFTA KİM ELENDİ? 

MasterChef Türkiye'de 14. haftanın eleme oyununda; Uğur, Ayyüce ve Sefa eleme finaline çıktı ve Somer Şef yapacakları yemeğin inceliklerini anlattı.

Yapılan oylama sonrası en iyi tabak Sefa'nın oldu. Son ikiye kalan isimlerden Ayyüce bu hafta yarışmadan elenen isim oldu. Elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamayan Ayyüce, İstanbul'a hayalleri için geldiğini belirtti.

yenicag-masterchef14.jpg

"CAMI OLMAYAN EVDE YAŞADIM"

Ayyüce yaptığı açıklamada, “Bu iş için çok emek verdim. Tek başıma İstanbul’a geldim, camı olmayan evde 1 yıl yaşadım. Her yere iş başvurusu yaptım. Hayatta istediğimi koparan bir insanım her ne kadar öyle gözükmesem de. Her şey için çok teşekkürler.” dedi.

yenicag-masterchef13.jpg

ACUN ILICALI KAYITSIZ KALMAMIŞTI

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören MasterChef Türkiye'nin bu sezonki yarışmacılarından olan Uğur'un geçmişte yaptığı paylaşımlara Acun Ilıcalı kayıtsız kalmamıştı.

yenicag-masterchef2-062.jpg

Ünlü televizyoncu MasterChef Uğur'un yarışmayla olan ilişkisinin bittiğini açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, yarışmacının terbiye sınırlarını aştığını ifade etti.

yenicag-masterchef15.jpg

UĞUR DİSKALİFİYE OLDU

Acun Ilıcalı Twitter'dan şunları açıkladı;  Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle MasterChef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.

Diskalifiye olan Uğur yeni bölüm fragmanında da yer almadı. Böylece Uğur Yılmaz Deniz 106. bölümde MasterChef'e diskalifiye olarak veda etti.

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT KİMDİR?

Masterchef Ayyüce, 1996 yılında Sakarya’da doğdu. Ayyüce Kamit, 1.68 boyunda ve 45 kilodur. Lise sona kadar Sakarya’da eğitim gören Ayyüce, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Bunun akabinde, Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi alan Ayyüce, 360 İstanbul adlı restaurantta 4 aylık stajını tamamladıktan sonra bir yıl da aktif olarak orada çalışmaya devam etmiştir.

Ardından Marmaris Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda üç ay çalışan Ayyüce, İstanbul’a döndüğünde Nicole Restoran’da işe başlamış ve son olarak, 2 yıl pastanede çalışmıştır.

MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almaya hak kazanan Ayyüce Kamit, mutfak ile yakından ilgilenmektedir.

Kaynak: Hürriyet

 

İlgili Haberler