MasterChef yarışmasın da 3.ncü olan Tahsin Küçük bakın kim çıktı!

MasterChef yarışmasın da 3.ncü olan Tahsin Küçük bakın kim çıktı!
Cuma günü, final bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye 2021'de heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dün, MasterChef Türkiye hayallerine veda eden Tahsin hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı Tahsin Küçük'ün yıllar önce yine TV8 ekranlarında yer aldığı öğrenen ve gören sosyal medya kullanıcıları, "Boşuna kurgu demiyoruz'", "Acun'un kurgusuna hoş geldiniz" ve "Bunlar hep ayarlı cast" gibi yorumlarda bulundu

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu üçüncü olarak tamamlayan Tahsin Küçük’le ilgili bir detay herkesi şaşırttı. Gelen yorumlar ise okuyan herkesin aklında merak konusu oldu. MasterChef''te final heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar, dünkü bölümde finale çıkmak adına kıyasıya bir yarış verdi.

MasterChef''te en iyi yemeği yaparak ilk finalist olan isim Eren olmuştu

 

İkinci finalist ise 3 aşamalı zorlu mücadelenin ardından şeflerin kararıyla finale çıkan ikinci isim de netleşti. .Tahsin 69, Hasan ise 72 puan aldı.ve Hasan ikinci Tahsin ise 3.ncü oldu..

 

Böylece Tahsin Küçük  MasterChef 2021''e üçüncü olarak veda etti. Bu gelişmenin ardından Tahsin Küçük’le ilgili bugün şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu üçüncü olarak tamamlayan Tahsin Küçük, meğer yıllar önce de TV8 ekranlarında yarışmış ve  2014-2015 yılları arasında TV8 ekranlarında yayınlanan ''Ver Fırına'' programında, sivri dili ve kabiliyeti ile damga vurmuştu.

 

Tahsin Küçük''ün yıllar önce yine TV8 ekranlarında yer aldığı gören sosyal medya kullanıcıları, "Boşuna kurgu demiyoruz''", "Acun''un kurgusuna hoş geldiniz" ve "Bunlar hep ayarlı cast" gibi yorumlarda bulundu.

 

 

518