Mbappe maçın hakemine böyle rest çekti. Webo’ya ırkçı saldırıdan hemen sonra yaşandı

Mbappe maçın hakemine böyle rest çekti. Webo’ya ırkçı saldırıdan hemen sonra yaşandı
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün gece skandal bir olay yaşandı. Medipol Başakşehir ile Paris Saint Germain karşı karşıya geldiği maçta Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya 4. hakem tarafından ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle temsilcimiz sahadan çekildi. Ünlü gazeteci Orhan Yıldırım PSG'li oyuncu Kylian Mbappe ile maçın hakemi arasında yaşananlar ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu son maçında PSG ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Parc des Princes Stadyumu'nda oynanan mücadelede ırkçılık skandalı yaşandı. Temsilcimizde mücadelenin 14. dakikasında yardımcı antrenör Pierre Webo kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 4. hakemi Webo'ya ırkçı söylemde bulundu ve ortalık karıştı.

Kylian Mbappe ve Neymar maçın hakemine büyük tepki gösterirken müsabakaya bir süre ara verildi. Mbappe, 4. hakemin çirkin ifadesinden sonra flaş bir hamlede bulundu.

"BİZ BU ADAMLA OYNAMAYIZ"

Kylian Mbappe, Webo'ya ırkçı saldırıda bulunan 4. hakem Sebastian Colţescu için orta hakem Ovidiu Haţegan'e "Biz bu adamla oynayamayız" şeklinde görüş bildirerek yaşananlara tepki gösterdi.

SPOR YAZARI ORHAN YILDIRIM O DİYALOĞU YAZDI

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, dün akşam Paris SG ile Başakşehir maçında yaşanan ve Başakşehir'in sahadan çekilmesiyle sonuçlanan ırkçılık olayıyla alakalı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Orhan Yıldırım yaptığı paylaşımda, "Maçın Rumen hakemine: Webo’yu attın, 4. Hakemi de at. Maça öyle başlayalım.. demiş. Bravo" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi-20201209111815.jpg

 

İlgili Haberler