M'baye Diagne patronluğa soyundu! İş yerinin baş köşesine onun fotoğrafını astı

M'baye Diagne patronluğa soyundu! İş yerinin baş köşesine onun fotoğrafını astı
Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Senegalli oyuncu M'baye Diagne, ülkesinde spor ayakkabı mağazası açtı. Diagne, Ahmet Çalık ile olan fotoğrafını da duvara astı.

Galatasaray''da uzun süreli sakatlığı sonrası devre arasında sözleşmesi geçici olarak feshedilen Senegalli futbolcu Mbaye Diagne ülkesinde ticarete atıldı.

Sözleşmesinin feshedilmesinin ardından ülkesi Senegal''a dönen Mbaye Diagne başkent Dakar''da ticarete atıldı. Yıldız futbolcu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda spor ayakkabısı dükkanı açacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açtığı dükkanın görüntülerini paylaşan Diagne, videonun üzerine "Uluslararası KKMD (King Kong Mbaye Diagne) Spor Ayakkabı dükkanımız 18 Şubat''ta açılacak inşallah" yazısını yazdı. Golcü futbolcunun paylaştığı videoda, mağazanın önünde kendi fotoğraflarının yer aldığı da görüldü.

AHMET ÇALIK''I UNUTMADI

Mbaye Diagne, yeni açtığı spor mağazasıyla ilgili paylaştığı bir diğer videoda ise geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık ile olan fotoğrafının yer aldığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray, Süper Lig''in 17. haftasında oynanan Başakşehir maçında sakatlanan ve sahalara dönüşü sezon sonunu bulacak olan 30 yaşındaki golcünün sözleşmesini yabancı kontenjanında yer açabilmek için geçici olarak feshetmişti.

İlgili Haberler