‘Megri megri’den askere morale

‘Megri megri’den askere morale
Sözde çözüm sürecinde meydanlarda söylenen ‘megri megri’ şarkılarının ardından verilen şehitlerin acısı tazeliğini korurken Hatay’da Mehmetçiğe ziyaret programında söylenen ‘yaylalar’ türküsü tepkilere neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve bazı ünlülerin yer aldığı bir kafiler askere moral vermek amaçlı Hatay’da Mehmetçikle bir araya geldi.

Moral gecesine katılan bazı isimler ise sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Sözde çözüm sürecinde Diyarbakır’da terörist başı Barzani’yle birlikte ‘megri megri’ şarkıları söyleyen İbrahim Tatlıses ve daha önce TSK hakkında tepki çeken paylaşımlarda bulunan Nagehan Alçı ve Hilal Kaplan ise tepki çeken isimlerin başında yer alıyordu.

Sosyal medyada dolaşan bir video ise durumu en güzel şekilde özetliyordu. Üç isimin daha önceki paylaşımları ve askerlerle verdikleri pozların derlendiği video kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sözde çözüm sürecinin ardından şehit verilen onlarca Mehmetçiğin acısı yüreklerimizde tazeliğini korurken, askere moral etkinliğinde bu isimlerin yer almasına tepki gösteren vatandaşlar videoyu paylaşırken, “’Megri megri’den askere morale” ve benzeri yorumlarda bulundu.

İlgili Haberler