Mehmet Ceyhan’ın nazik ama içi yerin dibine geçirecek mektubunun tamamı. Nagehan Alçı sabaha kadar uyuyamayacak

Mehmet Ceyhan’ın nazik ama içi yerin dibine geçirecek mektubunun tamamı. Nagehan Alçı sabaha kadar uyuyamayacak
Korona virüs sürecinde en sık gündeme gelen isimlerden Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı arasındaki tartışma büyüyor.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Nagehan Alçı’nın kendisine “bunak” benzetmesi yapmasına çok sert cevap verdi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile yaşadığı gerilimle ilgili olarak "Herhalde 3 gün önce söylediklerini hatırlamıyor. Hakikaten çok üzüldüm bu duruma. Kendisine acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Alçı’nın bu sözlerine çok sert cevap veren Ceyhan ise sosyal medya hesaplarından bir mesaj paylaştı.

Mehmet Ceyhan, “Sayın Nagehan Alçı. Bir yazısını bile okumayacak kadar gözümde değeri olmayan bir insansınız. Sizin beni neden bu kadar önemsediğinizi anlamadım. Ne yazık ki ilgiden yoksun kalmak, önemsenmediğini hissetmek böyle kötü bir şeydir. Allah yardımcınız olsun. Bir hekime sakın bunak falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işittirsiniz ki, altından kalkamazsınız. Sizden çok daha akıllı olfuğum bir tarafa, sizden çok daha akıllı insanlar yetiştiriyorum çok şükür. Hem işittiğim en ağır suçlama bu olsun. Allah beni sizinle ilgili söylenenlerden korusun.” ifadelerini kullandı.

Ceyhan''ın mesajı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

 

İlgili Haberler