Turkcell'in eski sahibi markette alışveriş yaparken görüntülendi. Forbes'in milyarderler listesindeydi Turkcell, Digiturk, Yapı Kredi Bankası, Pamukbank ve BMC gibi büyük şirketlerin eski yöneticisi Mehmet Emin Karamehmet, markette alışveriş yaparken görüntülendi.
Türkiye'nin en zenginiydi. Marketten domates peynir alırken görüntülendi 'Dünyanın En Zenginleri' listesine giren iş adamı Mehmet Emin Karamehmet markette alışveriş yaparken görüntülendi.
Mehmet Emin Karamehmet'in iki fotoğrafı ortaya çıktı. Biri şu anki hali biri barmen kıyafetli Forbes’un milyarderler sıralamasından 29. insanı olan Mehmet Emin Karamehmet'in yıllar sonra barmenlik yaptığı görüntüleri ortaya çıktı. Şu anki hali de paylaşıldı.
Karamehmet dirildi 2 büyük sipariş verdi. Dünyanın en zengin 30 insanından biriydi Bir dönem dünyanın en zengin 30 kişisinden biri olan Mehmet Emin Karamehmet 2 büyük sipariş verdi. Karamehmet’in şirketi toplam 5 geminin yer aldığı 2 büyük sipariş verdi. Karamehmet’in mal varlıklarına yıllar önce en konulmuştu.
İran Donanması'nın el koyduğu gemi ünlü bir Türk'ün çıktı İran Donanması'nın el koyduğu gemi ünlü bir Türk'e ait çıktı. Amerikan Donanması’na bağlı 5’inci Filo, yardım sinyali gönderen geminin İran’a çekildiğini duyurdu
Ünlü iş insanı Karamehmet dev şirketini devrediyor Çukurova Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet, içerisinde butik bir otelin de bulunduğu kompekste pilates, kick-box, tae-box gibi bireysel sporların da yapıldığı tesisi devrediyor.
Ciner’in CEO’su neden kendini Habertürk'ün Genel Yayın Yönetmeni ilan etti. Medyanın sicil amiri Eray Erollu yazdı Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in kovulmasına, kanalın genel yayın yönetmeni Kürşad Oğuz'un da istifa etmesine neden olan Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki, bir şey olmamış gibi görevine devam ediyor. Boşalan koltuklar için de amansız yarış tüm hızıyla sürüyor. Adaylar torpil bulup koltuğu kapmak için her yol denerken, Ciner Yayın Grubu'nun CEO'su Mehmet Kenan Tekdağ "Bu görevi ben yürüteceğim" diyerek noktayı koydu.
Bir zamanlar Türkiye'nin en zenginiydi! İş Bankası'ndan Karamehmet'e haciz şoku! Türkiye’de bir döneme damga vuran isimler arasında yer alan Mehmet Emin Karamehmet’e ait şirketlere haciz geldiği öğrenildi.
Roma dönemi mozaikleri elbise ve aksesuarlara nakşediliyor Çukurova yöresinde gerçekleştirilen kazılarda gün yüzüne çıkarılan ve müzede sergilenen mozaiklerin desenleri, Adana Olgunlaşma Enstitüsünde kıyafetten seramiğe takılardan fincan ve süs eşyalarına kadar birçok aksesuara işlenerek hayat buluyor.