Mehmet Faraç AKP yönetimine girenlere böyle tepki gösterdi. Orhan Miroğlu ''PKK terör örgütü değil” demişti. Eyüp Gökhan Özekin Atatürk’ü hedef almıştı

Mehmet Faraç AKP yönetimine girenlere böyle tepki gösterdi. Orhan Miroğlu ''PKK terör örgütü değil” demişti. Eyüp Gökhan Özekin Atatürk’ü hedef almıştı
AKP’nin 7. Olağan Büyük Kongresinin ardından MKYK listesi belli olurken, listede yer alan bir isim dikkat çekti. Daha önce Yeni Akit gazetesine tam sayfa "Olmasaydı da olurduk" ilanı vererek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alan Eyüp Gökhan Özekin de AKP MKYK listesinde yer aldı. Öte yandan yönetimde yer alan bir diğer isim de Orhan Miroğlu oldu. Miroğlu, "PKK terör örgütü değil" sözüyle biliniyor.

AKP’nin 7. Olağan Büyük Kongresi’nde partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm delegelerin oyunu alarak yeniden AKP Genel Başkanı Seçildi.

Kongrede AKP’nin yönetim kadrosu da yeniden belirlendi.

Genişletilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda yer alan bazı isimler ise dikkat çekti.

ATATÜRK''Ü HEDEF ALAN SKANDAL İLAN

O isimlerin başında gelen isim ise Eyüp Gökhan Özekin.

Atatürk düşmanlığı ile bilinen Özekin, daha önce Yeni Aki gazetesine tam sayfa ilan vererek “Olmasaydı da olurduk 1881-1938” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef almıştı.

Öte yandan AKP''li Orhan Miroğlu, daha önce Ülke TV''de katıldığı bir programda "PKK BİR TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR" ifadelerini kullanmıştı. Eleştiriler alan Miroğlu, sözlerimin arkasında olduğunu söyleyerek geri adım atmamıştı.

Miroğlu ve Eyüp Gökhan Özekin’in AKP MKYK listesinde olmasını eleştiren Yeniçağ gazetesi yazarı Mehmet Faraç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Atatürk’e karşı 10 Kasım’da Akit adlı dinci gazeteye ‘olmasaydın da olurduk’ ilanı veren Eyüp Gökhan Özekin de, "PKK terör örgütü"değil diyen Orhan Miroğlu da AKP MKYK’ya girmiş. Erdoğan bu kafalarla mı 2023 planı yapıyor? UNUTMAYIN;AKP''den önce de Atatürk vardı, sonra da olacak." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler