Mehmet Faraç’tan Müjdat Gezen’e cevap “Hem Fethullahçıların hem de ''Atatürkçü''lerin sahnesinde, her rol yakışıyor vesselam!..”

Mehmet Faraç’tan Müjdat Gezen’e cevap “Hem Fethullahçıların hem de ''Atatürkçü''lerin sahnesinde, her rol yakışıyor vesselam!..”
Yeniçağ yazarlarından Mehmet Faraç yayınlanan yazısına Cumhuriyet Gazetesinden karşılık veren Müjdat Gezen’e cevap verdi.

Mehmet Faraç yaptığı paylaşımda “Komiklik yapmak istiyorsan fazla uğraşma, bu saatten sonra manzara yeterince trajikomik!!! Hem Fethullahçıların hem de "Atatürkçü"lerin sahnesinde, her rol yakışıyor vesselam!.. Sen nelere kadirsin "hoşgörü..." ifadelerini kullandı.

Yeniçağ yazarlarından Mehmet Faraç 11 Şubat’ta yayınlanan “Atatürkçülük ödülünü kim reddetti?..” başlıklı yazısında “Atatürkçü Düşünce Derneği''nin (ADD), Fethullah Gülen''den 1996 yılında "hoşgörü" ödülü alan Müjdat Gezen''e "yılın Atatürkçüsü" ödülü vermesi dernek içerisinde infial yaratmışken, yönetim kurulu üyelerinin büyük bölümü başını kuma gömdü...” ifadelerini kullanmıştı. Yazıda ayrıca Fethullah Gülen''den 1996 yılında "hoşgörü" ödülü alındığı sırada çekilmiş bir fotoğraf kullanmıştı.

 

Mehmet Faraç’ın o yazısına Müjdat Gezen bugünkü cumhuriyet Gazetesi''nde Faraç’ın yazısına isim vermeden cevap verdi “Tutamaz... Bana "FETÖ''cü" derseniz tutmaz. Çünkü biz kimsenin imam nikâhlısına bakmayız.

"PKK’li" derseniz tutmaz. Çünkü terörden nefret ederim.

“Dış güç" derseniz tutmaz. Çünkü biliyorsunuz bir süre dışarı çıkmam yasaklandı.

“Sen işine bak komiklik yap" derseniz... Ben de öyle yapmak istiyorum ama, komik olan sız olduğunuz için o da olmuyor.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Faraç