Melek yüzlü canavar! Amirinden fırça yiyen kadından şeytani plan 

Melek yüzlü canavar! Amirinden fırça yiyen kadından şeytani plan 
Londra'da metro istasyonunda temizlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Aurora Lacomi, istasyon amiri Angelina Raychinova'nın kahvesine, duvar yazılarını silmek için kullanılan kimyasal madde koyduğu gerekçesi ile 10 ay hapis cezası aldı.

Haberlercom'un haberine göre, İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonunda çalışan temizlik görevlisi kadın, kendisini azarlayan amirinden intikam almak istedi. Aurora isimli kadın, amirinin kendisinden kahve istemesiyle şeytani planını devreye soktu.

Aurora, amiri Angelina Raychinova'nın kahvesine, duvar yazılarını silmek için kullanılan kimyasal madde koydu.

Angelina, kahvesinden bir yudum aldıktan sonra ağız ve boğazında aşır bir yanma hissedince kahveyi geri fırlattı.

Fenalaşıp hastaneye kaldırılan Angelina'nın zehirlendiği ortaya çıkınca polis soruşturma başlattı. Soruşturma sonunda istasyonda çalışan Romanyalı Lacomi'nin kahvesine kimyasal madde koyduğu ortaya çıktı.

Lacomi, arkadaşı ile konuştuğu için Angelina'nın kendisini azarladığını, intikam almak için amirinin kahvesine kimyasal madde koyduğunu söyledi.

Mahkemede Lacomi'nin avukatı müvekkilinin, amirinin kahvesine yanlışlıkla kimyasal madde koyduğunu söylemesine rağmen mahkeme, Lacomi'ye 10 ay hapis cezası verdi.

yenicag-kahve-05.jpgyenicag-kahve-04.jpgyenicag-kahve-03.jpgyenicag-kahve-02.jpgyenicag-kahve-01.jpg

 

 

 

İlgili Haberler