Menajer Ahmet Bulut'tan Gedson Fernandes açıklaması

Menajer Ahmet Bulut'tan Gedson Fernandes açıklaması
Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'da sık sık gündeme gelen Gedson Fernandes transferi için açıklamalarda bulundu. Bulut, Gedson için "Türkiye'de oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Ünlü menajer Ahmet Bulut, Süper Lig''deki transferlere dair Tivibu Spor''a değerlendirmelerde bulundu. Bulut, Gedson Fernandes''in Türkiye''de oynamak istediğini açıkladı.

Bulut, "Gedson burada çok mutluydu. Oynamak da istiyor. Kulübü son güne kadar bekledi ve maalesef vermedi. " dedi.

"GEDSON TÜRKİYE''DE ÇOK MUTLUYDU"

Bulut, Gedson Fernandes için, "Gedson büyük ihtimalle transfer olacak. Benfica''dan ayrılacak. Benim gönlümden geçen Türkiye''ye gelmesi. Bilemezsiniz. İngiltere''de bir kulüp çıkar belki çok büyük para verir. Gedson burada çok mutluydu. Oynamak da istiyor. Kulübü son güne kadar bekledi ve maalesef vermedi. Hoca da oynatmadı Benfica''da. 1.5 yıllık sözleşmesi var. Bu devre arasında satmaları lazım para kazanmak için. Haberlerde çıkan rakamlar değişebilir. Kime göre, neye göre 8. Belki 2-3 milyona bitecek. Ne kadar az olursa o kadar iyi." diye konuştu.

PJANIC TRANSFERİ

Ahmet Bulut ayrıca Beşiktaş’ın Miralem Pjanic transferiyle ilgili olarak da, “Beşiktaş, doğal olarak futbolcuyu kiralıyor. Zaten Pjanic’i ya da Batshuayi’yi satın alamazsınız. Bonservisleri 20, 30, 40 milyon euro. O yüzden kiralamak normal.” dedi. 

Bulut’un açıklamalarının devamı şöyle:

"Pjanic transferi çok spontane gelişti. Uzun bir pazarlık süreci vardı, çok sıkı pazarlık yaptık. Barcelona''yı ikna ettik. Son dakikada imzalayabildik. Beşiktaş''ın Şampiyonlar Ligi''nde oynaması çok büyük bir avantaj oldu. Pjanic, Şampiyonlar Ligi''nde oynamak istedi. Barcelona''ya yeni hoca geldi. Koeman ile sıkıntıları olduğu için transfer gerçekleşti, yoksa imkansızdı. Xavi''nin Pjanic ile ilgili düşüncesi ne olacak şu an için bilmiyoruz.”