Menajerimi Ara dizisinde Barış karakterine hayat veren ünlüoyuncuDeniz Can Aktaş'ın korona virüse yakalandı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen 27 yaşındaki oyuncunun, tedavisine evde devam ediliyor.

yenicag-deniz-can-aktas1.jpg

SEVGİLİSİ DE ETKİLENDİ

Süreci tamamladığı için yakında sete çıkması planlanan Aktaş'ın oyuncu sevgilisi Hafsanur Sancaktutan da durumdan etkilendi.

Sancaktutan, korona virüs test sonucu negatif çıkmasına rağmen önlem amaçlı yeni dizisinin setine çağrılmadı. Sancaktutan'ın üç gün sonra bir kez daha test yapıldıktan sonra sete başlayacağı öğrenildi.

ONLARIN DA POZİTİF ÇIKMIŞTI

Dizinin başrol oyuncularından Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve konuk oyuncu İrem Derici’nin de korona testi sonuçları pozitif çıkmıştı. Sağlık durumları iyi olan ünlü isimlerin tedavileri evlerinde devam ediyor.

(Kaynak: Milliyet)