Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde büyük sürpriz

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde büyük sürpriz
Ekranların sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde yaşanan gelişme, Ego Ajans sakinlerini şok edecek. Buna göre Ajans’ın satış işleminin gerçekleştirileceği belirtildi.

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre Star TV’de yayınlanan ve izleyicilerin takip ettiği yapımlar arasında yer alan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde flaş gelişmeler yaşanıyor.
İZLEYİCİYE BÜYÜK SÜRPRİZ 
Yarın ekrana gelecek yeni bölüm öncesinde Ego Ajans’ta yaşananlar, izleyiciye büyük sürpriz olacak.
Ego Ajans’ın satış anlaşması herkesi şaşırtacak. Satın alacak kişi ise Kıraç ile meselesi olan Serhat Teoman’ın canlandırdığı Serkan oluyor…
Ego Ajans’ta her şeye rağmen yılbaşı heyecanı yaşanıyor. Ama bu anlaşma ortaya çıkınca herkesin morali bozulacak. Senaristler tam bir ters köşe ile 2920 yılını geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. 
BÜTÜN EKİP BİR ARAYA GELİYOR 
Dicle ve Emrah (Semi Sırtıkkızıl) ajansı süslerken bütün ekip yılbaşı partisinde bir araya geliyor.
Dicle aldığı reklam teklifine çok şaşırmışken onu asıl Barış’ın terasta yapacağı hamle şoka sokuyor. Dinamizmini hiç kaybetmeyen dizinin konuk oyuncuları Bora Akkaş’ın ehliyet almak için sarf ettiği büyük çaba ve Chaby’nin hikayesi de seyircide tebessüm yaratmaya hazırlanıyor.