Meral Akşener’den Ahmet Takan’a geçmiş olsun mesajı

Meral Akşener’den Ahmet Takan’a geçmiş olsun mesajı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazeteci Ahmet Takan’ın evinin önünde uğradığı saldırıyı kınayarak, “Basına yönelik, özgürlüğümüzü kısıtlama amacı güden bu olayların önüne geçilmesi için daha kaç gazetecinin saldırıya uğraması gerekecek” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazeteci Ahmet Takan’a dün gece evinin önünde saldırıya uğraması sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Akşener, muhalif gazetecilerin uğradığı saldırılara dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ahmet Takan için yayınladığı geçmiş olsun mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli gazetecimiz Ahmet Takan'a yapılan saldırıyı kınıyorum. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Basına yönelik, özgürlüğümüzü kısıtlama amacı güden bu olayların önüne geçilmesi için daha kaç gazetecinin saldırıya uğraması gerekecek!”

aksener-070.jpg

NE OLMUŞTU

Gazeteci Ahmet Takan, dün akşam saatlerinde Ankara’daki evinin önünde saldırıya uğradı. Saldırgan gazeteci Takan’a arkadan gelerek bacağına sopayla vurdu. Takan’ın saldırı sonrasında yapılan tedavisinde bacağındaki kaslarda ezikler meydana geldiği belirlendi.

İlgili Haberler