Akşener’den Erdoğan’a. Tehditler savursan da milletimizin yanında durmaya devam edeceğim

Akşener’den Erdoğan’a. Tehditler savursan da milletimizin yanında durmaya devam edeceğim
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik 'bunlar daha iyi günlerin' açıklamalarına yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"MİLLETİMİZİN YANINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Akşener''in Rize ziyaretindeki provokasyonla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın kendisine yönelik açıklamalarına yanıt veren Akşener; "Sayın Erdoğan, lafa gelince Rizelisin ama Rizeliyi düşünmüyorsun. Rize''nin gelini, hemşehrilerine sahip çıktı diye küplere biniyorsun... Köpürsen de tehditler savursan da hiç kusura bakma, Milletimizin yanında durmaya devam edeceğim. Sen daha dur, "Bunlar daha iyi günlerin." ifadelerini kullandı.

Akşener açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte o paylaşım:

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, grup toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gelin hanım (Akşener) bizi Netanyahu’nun yanına koyuyor ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli''ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler... Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Bizler hep bu ülkede gerçekten saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk, bunun çalışmasını yaptık."

 

İlgili Haberler