Akşener'den Erdoğan'a çağrı: Millete küfür eden Cengiz'in ihalelerini iptal et

Akşener'den Erdoğan'a çağrı: Millete küfür eden Cengiz'in ihalelerini iptal et
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li Erdoğan'a seslenerek 'Lütfü Beyin hatasından siyasi rant kovalayacağına, milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihaleleri iptal edip küfürden sonra sildiğin vergi borçlarını hemen tahsil et' dedi.

"Benim asıl dikkatimi çeken bu olay vesilesiyle başka Sayın Erdoğan olmak üzere AK Parti mensuplarının gönüllerindeki şehit şehit yakını hatta kadın hassasiyetini keşfetmeleri oldu" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sözlerinin devamında iktidar kanadının Lütfü Türkkan üzerinden İYİ Parti''ye yönelik eleştirilerine bir video ile yanıt verdi.

Akşener, "Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının şehitlerimize olan saygısı milletimize olan muhabbeti kadınlara olan hassasiyeti neresinden tutsanız rezillik, saygısızlık, derin bir kirlilikle karşı karşıyayız. Bir hususun altını kalın bir şekilde çizmek istiyorum ellerinde şehitlerimizin kanı olan teröristleri devletin televizyonuna çıkarıp  konuşturanlar bize şehitlerimiz üzerinden ahkam kesemez" ifadelerini kullandı.

Erdoğan''a çağrı: Lütfü Beyin hatasından siyasi rant kovalayacağına, milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihaleleri iptal et
 
Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''a, "Lütfü Beyin hatasından siyasi rant kovalayacağına milletin gözünde kaybettiğin itibari sahte kabadayılık şovlarıyla kazanmaya çalışacağına, hazır şehitlerimiz için yepyeni bir hassasiyet geliştirmişken fırsat bu fırsat gel atılması gereken bazı adımları hemen at. Mesela milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihaleleri iptal edip küfürden sonra sildiğin vergi borçlarını hemen tahsil et. Mesela; Dini değerlerimizle dalga geçen Egemen Bağış’ı, atadığın Büyükelçi görevinden hemen al. Mesela; Senin zihniyetindeki birinden, istifa etmesini elbette beklemiyorum, ama en azından, daha önce ''kelle'' olarak andığın şehitlerimizin ailelerinden, en azından özür dile.

Erdoğan  maden o kadar hassassın şimdi sen ve arkadaşların için de aynı sorumluluğu alma vakti. Hesap soran önce kendi hesabını sormayı bilecek. Ahlaklı olmak bunu gerektirir." dedi.

YOLSUZLUK VE RÜŞVET OPERASYONLARINDA ADI GEÇMİŞTİ

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonun 2. dalgası olan 25 Aralık''ta gözaltına alınan Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz''in tapelerde yer alan “Bu milletin a.... koyacağız” sözleri çok tepki çekmiş; Cengiz bu sözleri söylediğini kabul de etmişti.

İlgili Haberler