Meral Akşener'den ittifak iddialarıyla ilgili yeni açıklama

Meral Akşener'den ittifak iddialarıyla ilgili yeni açıklama
Yerel seçimlerde ittifak iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "15 gün içinde ittifakın olup olmayacağı netleşecek” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı, Lütfü Türkkan, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve Genel Başkan Başdanışmanı Ersin Beyaz'la Karar Gazetesi'ni ziyaret etti.

Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyle ilgili basında çıkan '18 ilde pazarlık' iddiasını yalanladı.

İttifak olup olmayacağının 15 gün içinde netleşeceğini söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Görüşmede hiçbir şekilde il ya da isim üzerinde durulmadı. Kemal Bey’le sadece ittifak görüşmelerine başlanması, iki partiden temsilcilerin daha sonra bir araya gelmesi noktasında fikir birliğine vardık. Bir şey söylemek için henüz çok erken. Ancak biz ittifak görüşmelerinin en kısa sürede neticelendirilmesinden yana olduğumuzu söyledik. 15 gün içinde konunun netleştirilmesini istedik. İki hafta içinde ittifak olup olmayacağı kesinleşir” ifadelerini kullandı.

erma-1542330222.jpg

Akşener, sürecin İYİ Parti ve CHP’den görevlendirilen isimler tarafından yürütüleceğini vurguladı. 

 

İlgili Haberler