Meral Akşener’in öldürülmesini istediler. Bu hesapların arkasında kim var!

Meral Akşener’in öldürülmesini istediler. Bu hesapların arkasında kim var!
Rize’nin İkizdere ilçesine ziyarette bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yapılan alçak provokasyon öncesi sosyal medyadaki bazı hesaplardan Akşener hakkında ölüm tehditleri yapıldığı ortaya çıktı. Tehditlere İYİ Parti'den çok sert tepki geldi...

Meral Akşener’in öldürülmesini istediler. Bu hesapların arkasında kim var!

İYİ Parti lideri Meral Akşener Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. O sırada Akşener''e bir kadın “PKK ile işbirliği yaparken burada ne işiniz var” diyerek provokasyonda bulundu. Akşener ise vatandaşa “Megri megri’yi ben mi söyledim. Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okutturdum” diyerek tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar ise Akşener’in bu sözleri üzerine alkışlarla Akşener’e destek verdi.

PROVOKASYON ÖNCESİ AKŞENER’E ÖLÜM TEHDİTLERİ YAPILMIŞ

Meral Akşener’e yapılan bu alçak provokasyon öncesi sosyal medyadaki bazı hesaplardan Akşener hakkında ölüm tehditleri yapıldığı ortaya çıktı.

Paylaşımlarda; “Rize İkizdere’de bu kadını orada öldürün. İkizderelilere sesleniyorum. Meral Akşener hainini orada taşlayın’ ifadeleri kullanıldığı görüldü. Tepkiler sonrası bazı paylaşımların silindiği belirtildi.

İYİ PARTİ’DEN ÇOK SERT TEPKİ

Söz konusu paylaşımlar sonrası açıklama yapan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz; “Bu aşağılık paylaşımını ömrün boyunca unutturursam kanım kurusun. Hangi deliğe saklanırsan saklan bulacağım. Yurt içi dışı farketmez. Hesap vereceksin. Bu ülkeyi sen ve sahiplerine bırakırsak namerdim.” ifadelerini kullandı.

BU HESAPLARIN ARKASINDA KİM VAR

Daha sonra bir paylaşım daha yapan ve tehditlerin yapıldığı hesaplara dikkat çeken İYİ Partili Poyraz açıklamasında; “Bu hesap değiştirme, isim değiştirme yeteneklerinin ne anlama geldiği de belli. Sen ve sahiplerini bulacağım. Bu memleketi karıştırmayı, iftirayı amaç haline getirmiş ne kadar istihbarat aparatı varsa alayınızı bu milletin huzurunda ifşa edeceğim.” dedi. 

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler