Merih Demiral Şampiyonlar Ligi’ne damga vurdu

Merih Demiral Şampiyonlar Ligi’ne damga vurdu
Juventus’ta fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılması beklenen Merih Demiral Şampiyonlar Ligi’ne damga vurdu. Genç savunmacı Bayer Leverkusen karşısında oynadığı harika futbolla maçın adamı seçildi.

Juventus forması giyen milli oyuncu Merih Demiral, Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Genç savunmacı, Juventus’un deplasmanda Bayer Leverkusen’i 2-0 mağlup ettiği mücadele sonrası maçın adamı seçildi. Juventus Teknik Direktörü Sarri ise milli oyuncuya övgüler yağdırdı.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Leverkusen'ı 2-0 yendiği karşılaşmaya milli futbolcumuz Merih Demiral damga vurdu.

Juventus teknik direktörü Sarri'nin sezon başından bu yana forma şansı vermediği ve ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin son maçında sahaya sürdüğü Merih, Leverkusen karşısındaki performansıyla adeta parmak ısırttı.

Leverkusen'in mutlak iki gol pozisyonunu engelleyen ve ikili mücadelelerinin yüzde 91'ini kazanarak yüzde 92 isabetli pas yüzdesi ile mücadele eden Merih, maçın adamı seçildi.

"MERİH DEMİRAL PATLAYICI, GÖSTERİŞLİ"

Merih'e fazla şans vermeyen teknik direktör Sarri ise maç sonrasında oyuncuyu överken, "Leverkusen karşısında savunmacılarımız her şeyi yaptı. Merih Demiral öne çıkıyor, çünkü daha patlayıcı, daha gösterişli. Dörtlü savunma oyununu iyi oynadık. Bugün Merih en agresif oynayan oyuncumuzdu ve bu yüzden diğerlerinden daha iyi göründü" diye konuştu.