Merih Demiral’a Premier Lig kancası!

Merih Demiral’a Premier Lig kancası!
Juventus’ta forma şansı bulamayan Merih Demiral İngiliz devlerinin transfer listesinde yer alıyor. Premier Lig ekiplerinden Manchester ve Arsenal genç savunmacı için 36 milyon ödemeye hazır. Öte yandan Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Milan da yıldız oyuncuyu yakından takip ediyor.

Sezon başında transfer olduğu Juventus’ta sadece bir maçta forma giymesine rağmen EURO 2020 elemelerinde oynadığı futbolla göz dolduran Merih Demiral, İngiliz devlerinin radarına girdi. Genç savunmacı için Arsenal ve Manchester United 36 milyon euroyu gözden çıkardı.

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, İtalya Ligi’nde son şampiyon Juventus’ta bu sezon sadece 1 maçta forma şansı bulan ancak A Milli Takımımız’ın EURO 2020 elemelerinde yıldızlarından biri olan Merih Demiral için devlerin sıraya girdiğini yazdı.

21 yaşındaki stoperin, Juventus'ta fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu ve bu yüzden ocak ayında takımdan ayrılacağı ifade edildi. Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Milan’ın yanı sıra Premier Lig’den Arsenal ve Manchester United’ın, Merih için 36 milyon Euro (228.5 milyon TL) bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu iddia edildi.