Merkez'in faiz kararı öncesi Cem Küçük borcu olanlara seslendi: Kapatın, iki katına çıkabilir

Merkez'in faiz kararı öncesi Cem Küçük borcu olanlara seslendi: Kapatın, iki katına çıkabilir
İktidara yakın TGRT Haber sunucusu Cem Küçük canlı yayında, yarın gerçekleştirilecek Merkez Bankası kararı öncesi açıklamalarda bulundu. Küçük, "Kredi kartı kullananlar perşembe gününe kadar borçlarınızı kapatın, bu faizler çarpar" dedi.

Gazeteci Cem Küçük canlı yayında, yarın gerçekleştirilecek Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Son dönemde daha çok faizi arttırma yönünde adımlar atan AKP ekonomi yönetiminin, yarın tekrar faiz artışına gidebileceği kulislerde yer alıyor.

Böyle bir kararı beklediğini canlı yayında ifade eden AKP'li Cem Küçük özellikle kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı borçlarını kapatması konusunda uyardı. Aksi taktirde borçların iki katına çıkabileceğini ifade etti.

"PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR BORÇLARINIZI KAPATIN"

"Kredi kartı kullananlar perşembe gününe kadar borçlarınızı kapatın, bu faizler çarpar!" diyerek yarın alınacak kararla milyonlarca insanın borcunun artacağını ifade eden AKP'ye yakın TGRT Haber sunucusu Cem Küçük şunları söyledi:

"Piyasalar Merkez Bankası’nın beşinci kez faiz artırımına gideceğini bekliyor. Morgan Stanley, Merkez’in 26 Ekim’deki toplantısında 500 baz puanlık bir artış yaparak faiz oranını yüzde 35'e çıkarmasını beklediklerini açıkladı."

İlgili Haberler