Merve Taşkın'dan dudak uçuklatan açıklama: Ayda 200 bin lira kazanıyorum

Merve Taşkın'dan dudak uçuklatan açıklama: Ayda 200 bin lira kazanıyorum
Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme oturan fenomen Merve Taşkın, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Aylık kazancının 200 bin lira olduğunu açıklayan Merve Taşkın'ın Acun Ilıcalı itirafı ise şaşırttı.

Ünlü fenomen Merve Taşkın, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Pozlarıyla dikkat çeken Taşkın, bu kez takipçileriyle soru cevap etkinliği yaptı. Aylık geliriyle dudak uçuklatan fenomen isim, Acun Ilıcalı itirafıyla herkesi hayrete düşürdü.

Bir buçuk yıldır coin piyasasıyla ilgilendiğini açıklayan Merve Taşkın, ''''Aylık gelirin ne kadar?'''' sorusuna şu cevabı verdi: ''''Şu anlık 200 bin TL. Ama bu tarz şeyleri merak etmenizi anlayamıyorum''''

Babasını 2 yaşında kaybettiğini söyleyen Merve Taşkın, baba parası yemediğini, her şeyi tek başına kazandığını dile getirdi.

Zengin bir erkekle sevgili olmayı tercih ettiğini söyleyen Merve Taşkın, ''''Nasıl beraber gezeceğiz ki? Tatil masraflarını ben mi ödeyeyim'''' sözleriyle dikkat çekti.

Instagram hesabında paylaştığı iddialı pozlarıyla gündeme gelen Merve Taşkın, Miss Turkey''e katıldığını ancak yalnızca ilk 50''yi görebildiğini itiraf etti.

Merve Taşkın, bir takipçisinin yönelttiği ''''Survivor''a katılmayı hiç düşündün mü?'''' sorusuna ise şaşırtan bir yanıt verdi.

Taşkın, ''''Geçen yıl mıydı hatırlamıyorum. Elemelere katılmıştım. İlk yüz yüze elemeyi geçtim, 1. efor testini geçtim. Sonra Acun''un olduğu diğer yüz yüze elemede elendim'''' ifadelerini kullandı.
 

İlgili Haberler