Merve Taşkın kimdir? Merve Taşkın kaç yaşında?

Merve Taşkın kimdir? Merve Taşkın kaç yaşında?
Açıklamalarıyla kendinden söz ettiren ve daha önce ünlü futbolcu Emre Mor'u ifşa eden sosyal medya fenomeni Merve Taşkın gündem oldu. Peki, Merve Taşkın kimdir? Merve Taşkın kaç yaşında? Merve Taşkın ne iş yapıyor? ve hangi açıklamaları çok konuşuldu.

Merve Taşkın kimdir? Merve Taşkın kaç yaşında?

Kendisi gibi sosyal fenomeni olan Taha Özer’in yanında popülerliğini artırarak ve ünlü futbolcuların mesajlarını ifşa ederek fenomen olan Merve Taşkın, kişisel Instagram hesabından paylaştığı storydeki açıklamalarla çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları, Merve Taşkın kimdir? sorusunu araştırdı.

İşte Merve Taşkın hakkında merak edilenler detaylarıyla birlikte haberimizde...

Verdiği cesur pozlarıyla ve açıklamalarıyla gündeme gelen Merve Taşkın, geçen sene sosyal medya platformu olan Instagram hesabından bir story paylaşarak, "Artık bakire değilim, merakımdan yaptım." demişti. Bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Taşkın, kendisini takip eden bir kullanıcının "Bakireliğini gerçekten kaybettin mi?" sorusunu cevapladı. Taşkın, paylaşımında "Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani" dedi.

PEKİ, MERVE TAŞKIN KİMDİR?

1998 yılında İstanbul'da doğan Merve Taşkın, Twitter'da birçok kez TT(Trendtopic) oldu. Taşkın, ilk olarak 2017 Eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan Taha Özerle de arkadaş olan Taşkın, Beşiktaş’ın Porto’yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma söz vererek söylediğini yerine getirmişti.