İstanbul'un bir yerine yağıyor, bir yerine yağmıyor

İstanbul'un bir yerine yağıyor, bir yerine yağmıyor
İstanbul'da, beklenen yağış Anadolu Yakası'nda etkisini göstermeye başladı. Yaz aylarına girmeyi bekleyen vatandaşlar, yeniden soğuk havanın etkisiyle karşılaştı. İstanbul'a bir anda çöken yağmur nedeniyle trafikte olanlar zor anlar yaşadı. Sağanak yağış etkisini önümüzdeki 4 gün boyunca sürecek.

Meteoroloji uyarmıştı. İstanbul'un bir yerine yağıyor, bir yerine yağmıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok sayıda ile yönelik yapılan uyarının ardından sağanak yağış, bugün yeniden etkisini göstermeye başladı.

İstanbul''un Anadolu Yakası''nda bir anda çöken yağmur nedeniyle trafikte olan vatandaşlar da zor anlar yaşadı. TEM Otoyolu’nun Kocaeli mevkiinde ise 20 aracın dahil olduğu zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Meteoroloji tarafından İstanbul için yapılan uyarıda, sağanak yağışın 3 Haziran Perşembe gününe kadar etkili olmasının beklendiği ifade edilmişti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde; yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Trakya’nın batısı ve Doğu Toroslar’ın yerel, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara ve İç Ege’nin doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’in batısı ile Eskişehir ve Ardahan çevrelerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği duyurulmuştu.