MHP, Pazar İlçe Teşkilatı İstifa Etti

MHP, Pazar İlçe Teşkilatı İstifa Etti
MHP genel merkezine tepkiler artarak devam ediyor. Eskişehir'den sonra Rize'den genel merkeze sert tepki geldi. Pazar ilçe yönetimi, olağanüstü kongre çağrısı yaparak istifa etti.

MHP Genel Merkezi'nin seçimli kongreden kaçarak, Ülkücü iradeye ağır hakaretlerde bulunmasına teşkilatlardan tepkiler gelmeye devam ediyor. Rize, Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar, yaptığı basın açıklamasıyla ilçe yönetimi olarak istifa ettiklerini söyledi. Pınar, kongreden kaçan Genel Merkez'e de tepki gösterdi. 

MHP Pazar İlçe Başkanı Pınar, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yılında yapılan kongre ile bulunduğu göreve geldiğini anımsattı.

Pınar, şunları kaydetti: 

"Ülkemiz içte ve dışta büyük tehditlerle karşı karşıya. Yolsuzluk ve bölücülük faaliyetleri had boyutta. Ülkemiz insanı özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP ve ülkücü kadrolardan beklentileri çok fazla. Ülkücü kadronun, birlik ve beraberlik içinde beklentileri görmesi ve cevap vermesi gerekiyor. İşte bu beklentilere cevap verilmesi yolunda katkımız olacağı düşüncesi ile başta şahsım olmak üzere tüm başkanlık divanı istifa etmiş bulunmaktayız. Bu istifamızın hayırlı olacağını düşünmekteyiz. Dostlarımıza saygı ile duyururum."