MHP'li Cemal Enginyurt'tan Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili Soylu ve Gül'e sert tepki!

MHP'li Cemal Enginyurt'tan Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili Soylu ve Gül'e sert tepki!
MHP'li Cemal Enginyurt, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'i öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Çakır'ın gözaltına alınmaması nedeniyle Süleyman Soylu ve Abdülhamit Gül'e tepki gösterdi.

'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'in, geçtiğimiz çarşamba günü Keçiören'deki evinde bornoz kuşağıyla kendini astığı öne sürülmüştü. 

Bugün ise Esen'in cansız bedenini bulan erkek arkadaşı Ümitcan Uygun'un 17 Nisan'da genç kızı bayıltana kadar dövdüğü ve defalarca ölümle tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı.

060620201255132924333.jpg

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Sosyal medyada Ümitcan Uygun'un yakalanması için büyük bir gündem çalışması yürütülürken, #AleynaYalçın hashtagi gün boyu TT'de üst sıralarda yer aldı.

asd-004.jpeg

MHP'Lİ CEMAL ENGİNYURT'TAN SERT TEPKİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da Ümitcan Uygun'la ilgili işlem yapılmamasına tepki gösterdi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü eleştiren Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ümitcan Uygun isimli bir şizofren #aleynacakır isimli gencecik bir kıza,şerefsizce zulüm yapıyor ve bunu sosyal medyadan yayınlıyorsa,bu ruh hastası göz,altına dahi alınmıyorsa @suleymansoylu ve @abdulhamitgul ne yapıyor diye sorulur. Şizofren tutuklansın."

ekran-alintisi-162.png