MHP'li Sefer Aycan'dan iktidara 'atama' tepkisi!

MHP'li Sefer Aycan'dan iktidara 'atama' tepkisi!
MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve MYK üyesi Prof. Dr. Sefer Aycan, Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı gerçekleştirmemesine tepki gösterdi.

Sağlık Bakanlığı zaman zaman personel alımı ile ilgili duyurular kamuoyuyla paylaşmasına rağmen konuyla ilgili herhangi bir adım atmadı. 

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir yazılı açıklama yapmıştı. Koca, açıklamasında "7 bin 525'i hemşire, 2 bin 182'si ebe ve 6 bin 951'i sağlık teknisyeni/teknikeri olmak üzere, psikolog, fizyoterapist, diyetisyen, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçisi unvanlarında toplam 17 bin 689 sözleşmeli pozisyona KPSS puanıyla atama yapacağız" ifadelerine yer vermişti. 

"SÖZ VERİLEN KADROLAR İLAN EDİLİP, ALIM YAPILMALIYDI"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve MYK üyesi Prof. Dr. Sefer Aycan, atama bekleyen sağlıkçıların kandırıldığını ileri sürdü. 

"Sağlık personeli çok uğraştı, çok bekledi" diyen Aycan, "Şimdi çok kırgın ve üzgün. Böyle olmamalıydı. Söz verilen kadrolar ilan edilip, alım yapılmalıydı" ifadelerini kullandı. 

İşte Aycan'ın #SağlıkcılarKandırıldı etiketine yazdığı mesaj:

sefres.png