Michael Schumacher’den haber var

Michael Schumacher’den haber var
Geçirdiği ölümcül kaza sonrasında kaklaşık 3 yıldan bu yana tedavi gören eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher hakkında güzel haberler geliyor.

Geçirdiği kaza sonrası yaşam savaşı veren Michael Schumacher’in iyileşme sürecinde umut verici gelişmelerin olduğu ortaya çıktı. Eski Mercedes takım direktörü Ross Brawn, BBC’ye verdiği röportajda Alman pilot için her gün dua ettiklerini ve umutlandırıcı işaretlerin olduğunu söyledi.

Michael Schumacher’in ailesi, onunla ilgili gelişmeleri aile içinde tutmak istiyor. Bu da 47 yaşındaki Schumacher ile ilgili türlü spekülasyonların çıkmasına neden oluyor.

Michael Schumacher’in yakın arkdaşı Brawn BBC’ye verdiği röportajda, “Michael’ın durumu hakkında birçok söylenti var. Ailesi durumun gizliliğine önem veriyor ve buna saygı duymak gerek. Umut verici gelişmeler var ve bu gelişmelerin artması için çok dua ediyoruz. Ailenin gizlilik hakkına saygımdan ötürü daha fazla konuşamam” ifadelerini kullandı.

Fransız Alpleri’nde Aralık 2013’te geçirdiği kaza sonrası tam 6 ay komada kalan dünyaca ünlü pilot, kafasından ciddi bir yara almıştı. Michael Schumacher Eylül 2014’den bu yana İsviçre’deki evinde rehabilite ediliyor.