Milas'ta son durum: Bitti denen yangının geldiği hale bakın

Milas'ta son durum: Bitti denen yangının geldiği hale bakın
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Milas ve Marmaris'teki yangınların kimi bölgelerde kontrol altına alındığını açıklamıştı. Milas Belediye Başkanı Tokat, "Yangın kritik eşiği aştı ve siteler tarafına geçti. Böyle olacağı belliydi… Sinirimden ağlayacağım…" açıklamasını yaptı.

Belediye Başkanı Milas'taki yangında son durumu paylaştı

Türkiye günlerdir kıyı şeridinde başlayan ve çok sayıda şehirde devam eden yangınlarla mücadele ediyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Twitter hesabından günlerdir devam eden yangına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Milas ve Marmaris''teki yangınlarla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kimi bölgelerde kontrol altına alındığını bildirmişti.

diğer yandan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Twitter hesabından Milas''taki son durumu bir fotoğrafla anlattı.

Tokat, paylaşımında "Çok üzgünüm çok…Bu sabah size müjde vermeyi umduğum,bitti denen yangının geldiği hale bakın… Yazıklar olsun…" diye yazdı

Ayrıca, Muğla''nın Milas ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın Türkevleri Mahallesi''nde yerleşim yerlerine de sıçradı. Milas Belediye Başkanı Tokat, "Yangın kritik eşiği aştı ve siteler tarafına geçti. Böyle olacağı belliydi… Sinirimden ağlayacağım…" ifadelerini yazdı.

İlgili Haberler