Milletvekilinin aracına kaldırım taşı ile saldıranlar serbest bırakıldı

Milletvekilinin aracına kaldırım taşı ile saldıranlar serbest bırakıldı
CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu'nun aracı, gürültü nedeniyle tartıştığı bir işletme sahibinin kaldırım taşlı saldırısına uğradı.

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, gürültü nedeniyle şikâyet ettiği bir kafenin sahibi tarafından evinde tehdit edildi. Kafe sahibi ve müdürü, daha sonra Kaboğlu'nun aracına taşla saldırdı. İki saldırgan serbest bırakıldı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'li Kaboğlu’nun tehdit edildiğini, aracının saldırıya uğradığını ve saldırganların adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

Kaboğlu ile konuşan Yarkadaş, Kaboğlu'nun şunları aktardığını ifade etti:

"Barış Bey, tam bir şehir eşkiyalığı örneği ile karşı karşıyayız. Bu kafe, mahallede kural tanımıyor. Sürekli gürültü yapıyor. Uyarılarımız sonuç vermeyince, şikayet ettim. Evime gelip beni tehdit ettiler. İki gece önce ise kapıdaki arabamı parke taşları ile parçalamışlar. Kullandıkları taşı da arabanın içine atmışlar. Polis saldırganları gözaltına aldı. Adli kontrol şartıyla bırakıldılar. Mahalle halkı bugün dayanışma gösterdi ve saldırıyı kınadı. Ben de süreci takip edeceğim."