Milliyetçi kanaat önderleri kararlı: "Yeniçağ ve Demirağ okumaya devam edeceğiz"

Milliyetçi kanaat önderleri kararlı: "Yeniçağ ve Demirağ okumaya devam edeceğiz"
Milliyetçi kanaat önderleri, Ankara'da evinin önünde saldırıya uğrayan gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ'a destek kampanyası başlattı.

Uğradığı saldırı sonrasında kaleme aldığı ilk yazısında, "Şükürler olsun ki, bir kez olsun pes etmedim, yenilgiyi kabul etmedim. Yine etmeyeceğim. Her türlü aykırı sesi kodesle, dayakla, ölümle tehdit eden karanlığın karşısına dikilmeye devam edeceğim. Beni bu gadre hedef eden yazdıklarım mı? Daha çok yazacağım!" çıkışına milliyetçi camianın kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinden destek geldi.

Sadi Somuncuoğlu, Sakin Öner, Prof. Dr. Mustafa Kafalı, Sevgi Kafalı, Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun, Prof. Dr. Ümit Özdağ, Agah Oktay Güner, Aydınlar Ocağı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal, Türk Dünyası İnsan Hakları İstanbul Temsilciliği Md. Erol Şahingil, Yesevi Vakfı Başkanı Erdoğan Aslıyüce gibi isimler "Bizler de Yeniçağ ve Yavuz Selim Demirağ okumaya devam edeceğiz" diyerek vatandaşları sosyal medyada bu kampanyaya katılmaya çağırdılar.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK DESTEK

Sosyal medyada #YeniçağveDemirağOkumayaDevamEdeceğiz tagı açıldı. Kısa sürede binlerce kişinin destek verdiği kampanyaya, okuyucularımızdan büyük destek gelmeye devam ediyor.

İlgili Haberler