Motorine indirimcik geldi

Motorine indirimcik geldi
Brent petrol varil fiyatının 110 dolar seviyelerine kadar gerilemesi benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklentisini artırmıştı. Gelen son dakika bilgisine göre 29 Mart mazot fiyatlarına 1,55 TL indirim geldi. Benzine ise indirim yapılmadı.

Benzin beklemede  

Rusya Ukrayna savaşının başlamasının ardından tüm zamanların rekorunu kıran ve 139,1 dolar seviyesine kadar yükselen petrol fiyatları arzın arttırılacağına yönelik açıklamaların ardından 100 doların altına gerilemişti. 

Geçtiğimiz hafta yeniden tırmanışa geçen petrol fiyatlarının ardından benzin ve motorine yeni zamlar geldi. Brent petrol yeni haftaya ise düşüşle başladı. 110 dolar seviyesinden işlem gören petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. 

Benzin ve mazot fiyatları brent petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş nedeniyle indirim beklentisine yol açmıştı. 30 Mart Çarşamba 00:00''dan itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,55 TL''lik indirim yapıldı. Benzin fiyatlarında ise değişiklik yapılmadı.

İstanbul''da motorinin litre fiyatı yapılan indirimin ardından 22,08 TL''ye , Ankara''da 22,18 TL, İzmir''de ise 22,19 TL''ye geriledi. Benzin İstanbul''da 19,70, Ankara''da 19,78 ve İzmir''de 19,80 TL''den satışa sunuluyor.

İlgili Haberler