Müge Anlı bu sefer tek cümle kuramadı, programda ikinci skandal yaşandı

Müge Anlı bu sefer tek cümle kuramadı, programda ikinci skandal yaşandı
Müge Anlı’da geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Resime Dönmez’in bebeğini tandırda yakarak öldürdüğü iddia edilmişti. Bu haftaki programda da Dönmez’in bir başka bebeğini de doğumdan sonra kordonunu keserek boğduğunu iddia etti.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tandırda bir bebeğin yakıldığına yönelik iddiadan sonra bir korkunç iddia daha ortaya atıldı. Milliyet’te yer alan habere göre, kayıp babası Kerem Durur’un arandığı programa katılan Neşe Durur, Resime’nin tandırda ölen bebek dışında bir bebeğini de doğumdan sonra kordonunu keserek boğduğunu iddia etti.

5fc63d9d554284113419c6d1.jpg

10 GÜN ÖNCE ORTAYA ÇIKMIŞTI

10 gün önce yayınlanan programda da Resime Dönmez’in Van Erciş'te bir çocuğunun da boğularak öldüğü ortaya çıkmıştı.

5fd348ea5542831858fe45b6.jpg

POLİSLER KAN İZİ ARADI

Polis ekipleri de Kerem Durur’un öldürüldüğü ev iddia edilen Medeni Durur’un eski evinde kan izi aradı.

5fd348ea5542831858fe45b8.jpg

NE OLMUŞTU?

Kerem Durur'un 7 çocuğunun annesi Resime Dönmez, eski eşi ile evli olduğu dönemde dünyaya getirdiği çocuk Kerem Bey'den. Hal böyle olunca Resime Durur'un bu durumun ortaya çıkmaması için kendi evladını tandıra attığı iddia edilmişti.  

Kendisinin bebeğinin yandığı sırada evde olmadığını, geri döndüğünde olup biteni öğrendiğini ifade eden Resime Dönmez ise bebeğini tandırda yaktığı iddiasını reddetmişti.