Müge Anlı duydukları karşısında dondu kaldı, tek bir cümle söyleyebildi

Müge Anlı duydukları karşısında dondu kaldı, tek bir cümle söyleyebildi
Müge Anlı, günlerdir 14 çocuk babası Kerem Durur’un şüpheli şekilde kaybolmasını araştırıyor. Araştırmalar esnasında 6 aylık bir bebeğin tandıra atıldığı iddiaları karşısında Anlı, "Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey bu inanamıyorum” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 2016’dan beri kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur aranıyordu. Durur’un eşi Resime Dönmez ile ilgili ortaya atılan iddialar ise kan dondurdu.

muge-anli-2.jpg

İddialara göre, Kerem Durur ile evliyken beraber olmaya başlayan Resime Dönmez’in eski eşiyle evli olduğu dönemde 6 aylık bebeği tandıra atıldı. Ağızdan ağıza dolaşan bilgilere göre ise bebeği tandıran atan kişi Resime Dönmez.

KENDİ BEBEĞİNİ TANDIRDA YAKTI

Kerem Durur'un 7 çocuğunun annesi Resime Dönmez, eski eşi ile evli olduğu dönemde dünyaya getirdiği çocuk Kerem Bey'den. Hal böyle olunca Resime Durur'un bu durumun ortaya çıkmaması için kendi evladını tandıra attığı iddia ediliyor.

5-pq4x.jpg

Kendisinin bebeğinin yandığı sırada evde olmadığını, geri döndüğünde olup biteni öğrendiğini ifade eden Resime Dönmez, bebeğini tandırda yaktığı iddiasını reddediyor.

BİR ÇOÇUĞU DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Öte yandan 1 Aralık son bölümde Resim Dönmez'in Van Erciş'te bir çocuğunun da boğularak öldüğü ortaya çıktı.

KOCASINA BAŞLIK PARASI ÖDEMİŞ

Şu an kayıp olarak aranan Kerem Durur'un, Resime Dönmez'in eski eşine başlık parası ödediği de iddialara arasında.

“BUGÜNE KADAR DUYDUĞUM EN KORKUNÇ ŞEY”

Müge Anlı ise Kerem Durur'un kaybını araştırırken öğrendikleri karşısında, "Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey, inanamıyorum" ifadelerini kullandı.