Müge Anlı’da cinayeti aydınlatacak büyük gelişme. Meğer geceleri…

Müge Anlı’da cinayeti aydınlatacak büyük gelişme. Meğer geceleri…
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetini çözebilecek bir gelişme yaşandı. Annesi ve babası öldürülen ancak katilin ona bir şey yapmamasıyla dikkat çeken Büşra Büyükşen’in gece sabahlara kadar alkollü mekanlarda gezdiği ve Büyükşen’e saplantılı birinin katil olabileceği iddia edildi.

Müge Anlı’da cinayeti aydınlatacak büyük gelişme. Meğer geceleri…

Müge Anlı ile Tatlı Sert Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetini çözemeden sezon finali yaptı. Müge Anlı bu cinayet için özel ekip kurulmasını sağladı. Ancak cinayetin tek tanığı olan çiftin kızlar olan Büşra Büyükşen ifadeleriyle olayı çıkmaza soktu.

Doktor Osman Büyükşen''in Türkiye''nin yüreğini sızlatan isyanına rağmen suskun kalan Büşra Büyükşen, Müge Anlı''yı da sabır testine soktu. Müge Anlı en son çare olarak stüdyoda canlandırma yaptı. Büşra yarı aralıktan camdan, sinekliği çıkarıp kaçtığını söylemişti. Stüdyoda o anın canlandırması yapıldı. Ancak canlandırmada Büşra söylediği gibi konuma giremedi.

CANLI YAYINDAN SONRA ORTALIK KARIŞTI

Müge Anlı dünkü canlı yayından sonra Büşra ile konuşmaya devam etti. Cuma günü sezon finali öncesinde de Büşra''nın o kaydını yayınladı. Büşra o yayında amcası ile kavga edip onun üzerine yürüdü. Sinir krizi geçirmiş gibi bağıran Büşra Büyükşen, o eski ketum halinden sıyrıldı.

BÜŞRA HAKKINDA BOMBA İDDİA

Büşra Büyükşen''in okuduğu dönemle ilgili söylentiler canlı yayın sonrasında konuşulan konuydu. Teyzesi Büşra''nın gece sabahlara kadar erkeklerle alkollü mekanlarda gezdiğine dair dedikodular olduğunu söyledi. Büyükşen’e saplantılı birinin cinayeti işlemiş olabileceği iddia edilirken Büşra bu iddia açılınca çıldırdı, stüdyoda bas bas bağırarak amcasının üzerine yürüdü.

İlgili Haberler