Kadın programlarındaki rezillik rejiden sızdırıldı

Kadın programlarındaki rezillik rejiden sızdırıldı
Hafta içi her gün ekranlara gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan bir programında, konukların yayına yansımayan küfürleri rejiden sızdırıldı. Yayında konukların birbirine ağır küfürler ettiği görülürken kadın programlarındaki rezillik gözler önüne serildi.

Ünlü sunucu Müge Anlı''nın sunduğu ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programının canlı yayınında edilen küfürler ortalığı karıştırdı. Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan yayında edilen küfürler, reji tarafından dışarı sızdırıldı.

Programda küfürler havada uçuştu. Yayına katılan konukların birbirlerine ağır hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu da görüldü.

NE OLMUŞTU?

2013 senesinde kaybolan Lütfiye Gündüz''ün şüpheli kaybı sonrasında Lütfiye Gündüz''ün eşi ve sevgilisi olduğu iddia edilen adam karşı karşıya gelmiş ve yüzleşmişti.

Ahmet Taşkın''ın Yozgat''taki cezaevinden gönderdiği mektup ortamı gerdi. Nurullah Koçyiğit''in Lale Sunar''ın kocasını öldürdüğünü öne süren cezaevindeki Taşkın, "Lale, Nurullah''tan yardım isteyerek kocasını korkutmasını söyledi ama Nurullah Lale''nin kocasını döverek öldürdü" iddiasında bulundu.

Lütfiye''nin kaybolmasının da bu cinayetle ilgili olabileceğini söyleyen Taşkın mektubunda, "Lale''nin kocasının ölümüyle ilgili detayları Lütfiye bildiği için Nurullah ortadan kaldırmış olabilir" ifadelerine yer verdi.

Taşkın''ın öne sürdüğü iddialar karşısında oldukça sinirlenen Nurullah Koçyiğit ise suçlamaları kesin bir dille reddetti. Lale''nin kocasının öldüğü dönemde askerde olduğunu söyleyen Koçyiğit, "İftira atıyorlar. Allah düşmanın bile iyisini nasip etsin" sözlerini kullandı.

Ahmet Taşkın''ın babası Ramazan Taşkın''ın Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Nevşehir''den bağlanmasıyla stüdyoda gerilim iyice tırmandı. Taşkın, önce Koçyiğit ailesiyle, ardından Nezen Germiyen''in babası Hüseyin Germiyen ile birbirine girdi.

Taraflar birbirlerine sert sözlerle yüklenirken Müge Anlı sık sık araya girmek zorunda kaldı. Hüseyin Germiyen, Ramazan Taşkın''ın Müge Anlı stüdyosuna gelerek kendisiyle yüzleşmesini istedi.

İlgili Haberler