Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tıbbi cihaz satın alacak

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tıbbi cihaz satın alacak
Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tıbbi cihaz satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, 13 KALEM TIBBİ CİHAZ VE TIBBİ DEMİRBAŞ mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Bodrum Devlet Hastanesi''nin ilgili deposuna teslim edilecektir. Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 10 (on) iş günü içerisinde işe başlanacak olup, Yüklenici; uhdesinde kalan Cihaz/Cihazları/Demirbaşları işe başlama tarihinden itibaren, 60 (altmış) takvim günü içerisinde ilgili sağlık tesisine tüm kalibrasyonları yapılmış ve personel eğitimi tamamlanmış olarak ,ilgili sağlık tesisinin gösterdiği yere cihazların kurulumunu / montajını yaparak, çalışır vaziyette mesai saatleri içinde teslim edecektir.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati    : 13.04.2022 - 10:30

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2021/1 Nolu Genelgenin Tıbbi Cihaz ve Tıbbi Hizmet Alımları Başlığı altında yer alan 3.7. Maddesine istinaden, istekli firmalar Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği Kapsamında; Satış Merkezi Yetki belgesini elektronik ortamda e- teklifleri ile birlikte yeterlik bilgileri tablosunda beyan edeceklerdir.