Murat Ağırel’den 'e-operasyon' açıklaması

Murat Ağırel’den 'e-operasyon' açıklaması
Yeniçağ gazetesi yazarları Murat Ağırel, kendisine yönelik gerçekleştirilen e-operasyonun ardından açıklamada bulunarak konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Konuya ilişkin Twitter’dan bir video paylaşan Ağırel, yaşananları anlatırken, suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Ağırel’in açıklamaları şu şekilde:

“Dün Sayın Cumhurbaşkanımız bir iki şehit verdik dedikten sonra bu haberleri doğrulattım. Ardından Yeniçağ gazetesindeki haberin ardından sadece Twitter paylaşımı yaptık. Aslında aynı haberi isim vermeden daha önce Abdullah Ağar da yapmıştı, kahraman şehitlerimizin silah arkadaşları ve dernekler yetkilileri de yapmıştı.

Bu paylaşımı yaptıktan sonra çok sayıda tehdit ve mesajlar aldım. Neticesinde de gece yarısı telefonuma bir anda Turkcell’den 3330 servisinden “4,5G’den 2G’ye geçeceğinize emin misiniz?” diye bir mesaj geldi. Bu mesaj iki defa geldi.

Daha sonra Twitter hesabıma girmek için üç defa doğrulama kodu geldi. Bunların hiçbirini ben gerçekleştirmedim. Sosyal medya hesaplarıma girmeye çalıştım başaramadım. İnternetim yavaşlatılmıştı. Turkcell’e ulaşmaya çalıştım, masaüstü bilgisayarımdan denedim yine başaramadım. Mail adresim kullanım dışı olmuştu. Daha sonra Turkcell’e ulaştım Gelen mesajların ve işlemlerin benim tarafımdan yapıldığını söylediler.”

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM”

“Bu olayın ortaya çıkması lazım. Şehitler bizim şehitlerimiz. Öyle gizlice, sessizce defnedilmesine izin vermeyeceğiz.  Kamuoyu da bu konuda merak içinde. Hukukun üstünlüğüne inanan kişiler olarak bu olayın sorumlularının ortaya çıkarılacağına inanıyorum ve suç duyurusunda bulunacağımı buradan duyuruyorum.”

İlgili Haberler