Murat Övüç öldü iddiası!

Murat Övüç öldü iddiası!
Murat Övüç öldü iddiası sosyal medyanın bir anda gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım'la girdiği polemikle gündeme oturan Murat Övüç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır

Murat Övüç öldü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bu iddianın ardından Murat Övüç kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Murat Övüç son durum nedir? Murat Övüç öldü mü? Paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü ismin intihar ettiği iddia edilmişti. Sosyal medyada sık sık ünlü isimlerin ölümlerine ilişkin yalan haberler paylaşıldığı biliniyor.

MURAT ÖVÜÇ ÖLDÜ MÜ?

Yaptığı paylaşımlarla hayatta olduğu mesajını veren Övüç ardından "Twitter'da benim için öldü demişler. Yaşıyorum" açıklamasında bulundu.

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç 1968 yılında Van'da dünyaya geldi. Partevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu'nda otel ve restoran işletiyor.Tüm bunların yanı sıra yönetmenliğini Sedat Kapurtu'nun üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminin oyuncu kadrosunda yer almıştı.

 

İlgili Haberler