Muriç'in Fenerbahçe inadı: Ali Koç gitti

Muriç'in Fenerbahçe inadı: Ali Koç gitti
Lazio'nun bazı kulüplerin astronomik teklifleri üzerine göndermeye karar verdiği Vedat Muriç'in "İlle de Fenerbahçe" demesi üzerine transferin gerçekleşmediği, Fenerbahçe'nin de bunun üzerine tekrar devreye girdiği ortaya çıktı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Başkan Ali Koç''la yaptığı görüşmede öncelikli olarak bir sol bek, bir defansif orta saha, bir de golcü istemişti.

Bunun üzerine sarı lacivertli kulübün golcü olarak eski gözdesi Vedat Muriç için tekrar devreye girdiği öğrenildi.

Vedat Muriç''i başta Rusya''nın CSKA Moskova ekibi olmak üzere çeşitli Avrupa kulüpleri de istemişti. İtalyan basını da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''un Muriç''i telefonla aradığını ve sezon sonuna kadar kendisinden haber beklemesini söylediğini iddia etmişti. Muriç''in de Laziolu yöneticilere Fenerbahçe''den başka bir kulübe gitmek istemediğini bildirdiği ifade edildi.

Ancak Kartal''ın acil golcü isteği üzerine Başkan Koç''un Muriç''i hemen transfer etmek için düğmeye bastığı ifade edildi. Ali Koç''un listede bulunan sol bek ve defansif orta saha için de Avrupa turuna çıktığı, Vedat Muriç''i de sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katmak için görüşmede bulunacağı ileri sürüldü.