2 katlı evde korku dolu anlar

2 katlı evde korku dolu anlar
Muş’ta 2 katlı müstakil bir evin çatı katında yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin sokağa dökülmesine neden olan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

İHA''nın haberine göre, olay, saat 21.30 sıralarında merkeze bağlı Yeni Mahalledeki 2 katlı müstakil bir evin çatı katında meydana geldi. Alevleri gören mahalle sakinleri yangını ihbar etmesi üzerine verilen adrese itfaiye, polis, sağlık, doğalgaz ve VEDAŞ ekipleri sevk edildi. 

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü. 

İtfaiye ekiplerinin çatı katındaki soğutma çalışmaları devam ederken, bölgede yaşanan elektrik kesintisi de VEDAŞ ekipleri tarafından giderildi. Bölgede yangına müdahale için bir TOMA da hazır bekletildi. Sağlık ekipleri fenalaşan ev sahiplerini sakinleştirmeye çalıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, henüz belirlenemeyen yangının çıkış nedeninin, ekiplerin incelemesinin ardından tespit edileceği öğrenildi.