Mustafa Yeneroğlu ve Cihangir İslam'dan Ahmet Davutoğlu'na destek

Mustafa Yeneroğlu ve Cihangir İslam'dan Ahmet Davutoğlu'na destek
AKP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Ahmet Davutoğlu'nun mal varlığı ile ilgili sözlerine destek verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni parti kurmaları beklenen Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na yönelik sözlerinin ardından yeni gelişmeler yaşanıyor.

Erdoğan, dün yaptığı konuşmada Babacan ve Davutoğlu'na Şehir Üniversitesi üzerinden yüklenmişti.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ın sözlerine "Devlet adamlarının birinci derecede yakınlarının servetleri araştırılsın" ifadeleriyle yanıt vermişti.

Ahmet Davutoğlu’na ilk destek Bağımsız İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir'dan geldi.

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Şehir Üniversitesi'ne daha fazla destek vereceğini vurgulayan Yeneroğlu, şu paylaşımda bulundu:

"4 YIL BİR ŞEY DEMEYİN, ŞİMDİ ÇIKIP..."

İddia edilen sözde usulsüzlük olayıyla ilgili 4 yıl bir şey denilmeyecek ve gün gelecek, kendi başbakanımız ve en parlak bakanlarımız dolandırıcılıkla suçlanacak! Tam bir talihsizlik... İzahı siyasetse, olmaz olsun böyle siyaset. Şehir Üniversitesine desteğim dünden daha fazla.

Bu olay bile başlı başına gelinen trajediyi ortaya koymakta. Tam da şimdi Şehir Üniversitesi gibi tek amacı düşünen,sorgulayan,otoriteye eleştirel yaklaşan gençler yetiştirmek olan eğitim kurumlarına Türkiye olarak dünden çok daha fazla ihtiyacımız var. Üniform toplum kabustur!

1.PNG

"AK PARTİ OLUMLU OY VERMELİ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cihangir İslam ise, Davutoğlu'nun 'siyasilerin mal varlıkları araştırılsın' yönündeki talebine destek verdiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Ahmet Davutoğlu’nun mal varlığı araştırma teklifini son derece yerinde buluyor ve destekliyorum. Eski / yeni başbakan ve bakanlar bu teklifi desteklemeli ve AK Parti grubunu bu teklife olumlu oy vermeye yönlendirmelidir.”