Nagehan Alçı’dan Türkiye Cumhuriyeti için ‘Katil devlet’ benzetmesi!

Nagehan Alçı’dan Türkiye Cumhuriyeti için ‘Katil devlet’ benzetmesi!
Habertürk gazetesinin iktidara yakın yazarı Nagehan Alçı Türkiye Cumhuriyeti için ‘katil devlet’ benzetmesi yaptı. Alçı'nın canlı yayında yaptığı skandal benzetme stüdyodaki diğer katılımcıların büyük tepkisini çekti.

İktidara yakın Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı’nın geçtiğimiz günlerde Habertürk’te yayınlanan programda söylediği ‘katil devlet’ sözleri ortalığı karıştırdı. Alçı, terörle mücadele konusunda konuşurken Türkiye Cumhuriyeti için ‘katil devlet’ dedi.

Nagehan Alçı, ‘Katil devlet’ benzetmesine, 1990’lı yıllar ve 12 Eylül döneminden örnek verdi. Alçı’nın bu sözleri stüdyoda büyük tepki çekti. Programın konuklarından Prof. Dr. Ersan Şen, devlete ‘katil’ denilemeyeceğinin altını çizdi.  Şen’in gösterdiği tepki, programa katılan diğer konuklardan da destek gördü.  

AHMET YAVUZ’DAN TEPKİ

Nagehan Alçı’nın skandal sözlerine yazar Ahmet Yavuz’dan da sert tepki geldi. Yavuz, Nagen Alçı’nın Habertük gazetesi ve Habertürk TV’deki görevi devam ettiği sürece yayın davetlerini kabul etmeyeceğini söyledi.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ahmet Yavuz şu ifadeleri kullandı:

“HaberTürk’ün, izleyicileri nezdinde kendilerine de zarar veren FETÖ artığı Nagehan Alçı’yı el üstünde tutan yaklaşımları devam ettiği sürece yayın davetlerine katılmayacağım.”

yavuz-001.png

İlgili Haberler