Necati Ateş, futbolu bıraktı

Necati Ateş, futbolu bıraktı
Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın yanı sıra, Adanaspor, Antalyaspor, Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor ve Karşıyaka'da da forma giyen 36 yaşındaki futbolcu, kariyerini noktaladığını söyledi.

Necati Ateş, "Aktif futbol hayatımı noktaladığım için futbolun neresinden tutabiliriz, onun planlamasını yapıyoruz. Pazartesi günü resmen duyuracağım. 19 senelik çok başarılıi kupalarla dolu futbol hayatımın sonuna geldiğini düşünüyorum. Son dönemde fazla zorlamanın anlamı kalmadığını düşünüyorum. Tadında bırakmak gerektiğini düşündüm .Teklifler azalmaya başladı. İstediğim gibi teklifler olmayınca bırakmak en iyisi diye düşündüm.

"GALATASARAY'I İSTEDİM"

Galatasaray demek ki uygun görmedi. Bir hoca var başlarında, bir planı var. Nedenini çok iyi bilmiyorum. Artık geçmişte kaldı bunu da uzatmanın anlamı yok. Galatasaray'da oynamak benim isteğimdi. Jübile yapmak gibi bir fikrim yok, jübile en son ne zaman yapıldı? 

DROGBA YORUMU

Drogba çok sevilen bir isim, lider bir oyuncu. Her zaman Galatasaray'ın öyle lider oyunculara ihtiyacı var. Galatasaray'ın o bölgede sıkıntısı var. Bence bir opsiyon olarak düşünülmeli. Benim duruma benziyor ama benimle onu kıyaslamak doğru değil.  Drogba çok büyük bir futbolcu. Ben de çok önemli bir isimdim zamanında, o da çok önemli bir isimdi. Galatasaray bu opsiyonu kullanmalı diye düşünüyorum.