Neslican Tay'la ilgili paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Neslican Tay'la ilgili paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırdı
Twitter'da AkFeraset ve Remhlya1 hesaplarından hayatını kaybeden Neslican Tay ile ilgili yapılan paylaşımlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Paylaşımları yapan şahısların Neslihan Sungur, İrem Nur Gündüz ve Hülya Arslan Halıcıoğlu olduğu iddia edildi.

Kansere karşı verdiği mücadele ve yaşam enerjisiyle ülkedeki diğer kanser hastalarına da örnek olan Neslican Tay, dün gece 21.20 sularında hayatını kaybetti.

Acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğarken, siyasiler, sanatçılar, spor kulüpleri Neslican için baş sağlığı mesajı yayınladı.

SKANDAL PAYLAŞIMLAR

Neslican için yüz binlerce paylaşım yapılırken, iki hesaptan yapılan paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 

AkFeraset kullanıcı adlı hesaptan yapılan paylaşımda, “Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor...” ifadeleri kullanıldı.

ddz8hrtu8ac53q3.jpg

Remhlya1 kullanıcı adlı hesaptan ise "Neslican Tay ölmüş. Bir primciden daha kurtulduk" paylaşımı yapıldı.

3-061.png

KİM OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI!

Şule Çet davasının avukatlarından Umur Yıldırım, AkFeraset kullanıcı adlı hesabın Neslihan Sungur, Remhlya1 kullanıcı adlı hesabın ise İrem Nur Gündüz ve Hülya Arslan Halıcıoğlu isimli şahıslara ait olduğunu açıkladı.

Avukat Yıldırım, “Neslihan Sungur burada dursun bu. Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin. Sana şimdi hakaret etmeyeceğim. Ama yargılandığın mahkemede ceza alacağımı bile bile yüzüne tüküreceğim ve bundan zerre pişmanlık duymayacağım” diye konuştu.

Yıldırım, diğer hesabı alıntılayarak yaptığı paylaşımda ise, "İrem Nur Gündüz ve Hülya Arslan Halıcıoğlu, mezun olduğunuz meslek lisesine kadar geldi. Aileniz sizden utanıyor, bunu bilin yeter. Yasal olarak yakanızı bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

Söz konusu paylaşımı yapan hesapların paylaştıkları tweetlerde, "Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye... Reisi sizlere yedirmeyiz" şeklinde ifadeler yer alıyor.

TEPKİ YAĞIYOR

Neslican'la ilgili yapılan skandal paylaşıma gelen tepkilerden bazıları şöyle:

1-108.png2-096.png4-044.png5-025.png

CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK

Neslican Tay’ın cenazesi 21 Eylül Pazar günü Rize’de merkez Sahil Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla yine merkeze bağlı Pehlivan Mahallesi'nde toprağa verilecek.

İlgili Haberler