Nevzat Tarhan'ın Neslican Tay paylaşımı tepki topladı

Nevzat Tarhan'ın Neslican Tay paylaşımı tepki topladı
Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan'ın Neslican Tay'la ilgili "Ölümle yüzleşebilseydi, ölüm bilincine sahip olsaydı, seküler dünyanın dünyasallaşma rüzgarına kapılmasaydı hastalığı düşman gibi görmezdi" sözleri büyük tepki topladı.

YENİÇAĞ / İSTANBUL

Hastalığına karşı verdiği mücadele ile tüm kanser hastalarına umut olan, yaşam enerjisiyle hrekesin sevgisini kazanan Neslican Tay, 20 Eylül Perşembe akşamı hayatını kaybetmişti.

Acı haber Türkiye'yi yasa boğarken, sosyal medyada Neslican'la ilgili yüz binlerce paylaşım yapıldı.

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Neslican Tay'la ilgili kullandığı ifadeler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tarhan, kanserle mücadele etmek yerine ölüm bilincine sahip olup 'hastalığı düşman gibi görülmemesi' gerektiğinin daha doğru olacağını savundu.

Tarhan'ın paylaşımı şöyle:

"#neslicantay kızımız çok çile çekti ama ümidini kaybetmedi, Ölümle yüzleşebilseydi #ölümbilinci ne sahip olsaydı, seküler dünyanın dünyasallaşma rüzgarına kapılmasaydı dinlerin #hayataanlamkatma ve #teselligücü nden faydalanabilseydi hastalığı düşman gibi görmezdi diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞIYOR

Nevzat Tarhan'ın paylaşımı kısa sürede büyük tepki topladı.

Tarhan'a gelen tepkilerden bazıları şöyle:

1-109.png2-097.png3-062.png4-045.png

İlgili Haberler