Neymar ve Mbappe ile ilgili önemli iddia

Neymar ve Mbappe ile ilgili önemli iddia
PSG forması giyen Neymar ve Mbappe ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Fransız basını, PSG’nin finansal fair play kuralları nedeni ile iki yıldızdan birini satabileceğini iddia etti.

Paris Saint Germain'in iki yıldız ismi Neymar ve Kylian Mbappe hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Fransız L'Equipe gazetesi, UEFA'nın PSG hakkındaki Finansal Fair Play kararını açıklamasına birkaç hafta kaldığını hatırlatırken Fransız devini bekleyen büyük tehlikeyi de yazdı.

Haberde PSG yönetiminin gelebilecek olası bir ceza karşısında her ihtimali düşündüğü belirtilirken Neymar veya Mbappe'nin satılabileceğini yazdı.

Ciddi bir ceza riskiyle karşı karşıya olduğu ifade edilen kulübün bu yaptırımlardan kurtulabilmek adına iki yıldızından birini feda etmeyi düşündüğü ifade edildi.

PSG kulübü ise yaptığı yazılı açıklamayla iddiaları yalanlarken L'Equipe gazetesini kulübe düşmanlık yapmakla suçladı.

Fransız devi; Neymar'ı 222 milyon euro'ya Barcelona'dan transfer edip rekor kırarken Mbappe'yi de 180 milyon euro karşılığında Monaco'dan kadrosuna katmıştı.

Ödenen astronomik bonservis bedelleri nedeniyle çok tartışılan bu iki transferin UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarını ihlal ettiği ancak bu durumun görmezden gelindiği iddia edilmişti. İki golcü oyuncu ile Real Madrid’in ciddi şekilde ilgilendiği iddia edilmiş; hatta Neyma’ın ilk sezonundan sonra İspanyol devine gideceği konuşulmuştu.

İlgili Haberler