Nihat Özdemir'den Murat Sancak'a çok sert cevap! Ortalığı fena halde karıştıracak sözler

Nihat Özdemir'den Murat Sancak'a çok sert cevap! Ortalığı fena halde karıştıracak sözler
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın "TFF'de ve hakemler içinde FETÖ'cüler var" sözleriyle ilgili konuştu.

Süper Lig''in 25. haftasında oynanan Adana Demirspor - Beşiktaş maçından sonra hakemler hakkında sert açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak''a TFF Başkanı Nihat Özdemir''den cevap geldi.

Özdemir, "Bir kulübün başkanına direk cevap verecek durumda değilim. Sportmenliğe, centilmenliğe aykırı bir açıklama varsa Disiplin Kurulu''na sevk edilir. Konuşan başkanın takımı 3. sırada. Bu süreçte maçları yöneten hakemler Ay''dan mı geldi? Avrupa''dan mı geldi? Galip gelince hakemler iyi, beraberlik veya mağlubiyette hakem kötü! Hakemler de insandır. Yapılan bir hata varsa, gereken yapılır." açıklamasını yaptı.

MURAT SANCAK NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş maçı sonrası konuşan Murat Sancak "Ertesi gün Kulüpler Birliği toplantısında bütün başkanlara ''FETÖ''cü teknik direktör alın, ligde kalırsınız'' dedim. Şu anda Türk futbolunun sorunu bu. Ben doğruları her zaman söyleyeceğim. İsterlerse beni başkanlıktan men etsinler! Her maça gideceğim! TFF, kimin FETÖ''cü olduğunu biliyor. 17-25 Aralık''tan sonra tövbe etmiş, falan... Allah aşkına ya! Süper Lig''deki teknik adamların %30''u FETÖ''cü! Birbirimizi kandırmayalım! Hem de iyi yerlere geliyorlar. Bunları belki de bir yıl önce söylemem lazımdı." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler