Nijerya’ya Meteor düştü mü? Nijerya’daki Meteor görüntüleri gerçek mi?

Nijerya’ya Meteor düştü mü? Nijerya’daki Meteor görüntüleri gerçek mi?
Sosyal medya dün geceden beri Nijerya’ya düştüğü iddia edilen Meteor çukurunun görüntülerini konuşuyor. Ancak farklı kaynaklardan konuyla ilgili başka açıklamalar geliyor. Açıklamalar kafa karışıklığına neden olurken vatandaşlar Peki Nijerya’ya Meteor düştü mü? Nijerya’daki Meteor görüntüleri gerçek mi? sorularının cevaplarını arıyor.

Dün gece Sosyal Medya’ya düşen görüntüler tartışmalara neden oldu. Nijerya’da kırsal bir alana Meteor düştüğüne ilişkin haberler çok konuşuldu. Ancak konuya ilişkin farklı kaynaklardan birbirinden farklı acıkmalar yapılıyor. Açıklamalar kafa karışıklığına neden olurken vatandaşlar Peki Nijerya’ya Meteor düştü mü? Nijerya’daki Meteor görüntüleri gerçek mi? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Nijerya’daki Meteor olayına ilişkin detaylar haberimizde…

NİJERYA’YA METEOR DÜŞTÜ MÜ?

Nijerya’ya meteor düştüğüne ilişkin görüntüler dün sosyal medyaya düştü. Videonun ve söylentilerin gerçek olmadığını bir maden patlaması sonrası çukurun oluştuğu iddiaları gerçeği yansıtmamakta. Çünkü bir maden patlamasında çukur dışa doğru oluşurken burada ise çukur dışarıdan bir etkenle dıştan içe doğru oluşmuş durumda. Ayrıca bölgenin yerel halkıda bölgede bir maden olmadığını ve bunun bir meteor çukuru olduğunu ifade ediyor.

NİJERYA’DAKİ METEOR GÖRÜNTÜLERİ GERÇEK Mİ?

Nijerya’da kırsal bir bölgede çekildiği görülen videonun incelendiğinde gerçek olduğu ortaya çıkıyor.