Nöbetçi doktorun ağzından bayram sonrası rezaleti: Saklanan gerçeği açıkladı

Nöbetçi doktorun ağzından bayram sonrası rezaleti: Saklanan gerçeği açıkladı
Korona virüs poliklinik sorumlusu olarak görev yapan bir doktor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Muhammed Altınışık isimli doktor, normalde 30 hasta bakılan poliklinikte dün 120 hastaya bakıldığını ifade etti.

Kurban Bayramı tatilinde binlerce vatandaş sahillere akın etti. Sahiller dolup taşarken sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilmediği görüldü.

Bilim kurulu üyeleri bayramda yaşanan görüntülerin ardından vaka sayısında artış yaşanacağını belirtirken, bir hastanede korona virüs poliklinik sorumlusu olarak görev yapan Muhammed Altınışık adlı doktor ise, Twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ODA TV'de yer alan habere göre Altınışık, normalde 30 hasta bakılan poliklinikte dün 120 hastaya bakıldığını söyleyerek, hastaları yatıracak yer bulamadıklarını belirtti.

Altınışık’ın açıklamaları şöyle:

“Bugün covid poliklinik sorumlusu idim, normalde 30 hasta bakılan polde 120 hasta bakıldı. Telefonuma pozitif sonuçlar düşüyor. Yatıracak yer bulmakta zorlanıyoruz. İşin ilginci de ‘bayram ziyaretine gittim, maskem yoktu, benden de örnek alın’ diye direten insanların varlığı.

‘Maske takmayayım, ama (kendimce) kendimi de garanti altına almak için, bayramdan sonra, yüce devletimizin bana sunduğu imkanlar dahilinde, ilk gün gidip, şöyle bir testimi de yaptırayım’ düşüncesi.. Bu düşünceyi tek kelime ile nasıl tanımlarsınız, öyle işte…”

screenshot-11-001.jpg